Minnen och musik

Hej!

Nu sitter jag ännu en gång på ett tåg hem. Jag har varit hos JD i Dreux och fetat ordentligt haha. Pizza och serier igår kväll och sedan croissant och pain au chocolat till frukost. Beach 2016, here we come ;)

Jag kom att tänka på att jag glömde en fråga i min årsresumé i senaste inlägget nämligen vilka låtar jag förknippar med 2015. Det är intressant det där tycker jag, hur man har minnen till låtar. 
De låtar jag nog alltid kommer förknippa mest med 2015 är Uptown funk med Bruno Mars, Fresh Prince med Soprano och Drunk in love med Béyonce. Uptown funk för att det var min och Effie's låt när vi jobbade tillsammans på O'Sullivans. Varenda gång den spelades, sprang hon ut till mig i garderoben och så dansade vi som dårar i 10 sekunder innan hon var tvungen att springa tillbaka till baren igen. Drunk in Love för att jag tycker om den så mycket , dansade så mycket till den under året och åkte också bil på Champs-Elysées med donna låt på högsta volym :)
Fresh Prince för att de i låten sjunger "Jeffrey ramènes  nous les glaçons" och en utav bartenderna på Sully heter Joffrey vilket gjorde det hela väldigt kul varje gång den spelades haha. Han var så trött på oss :p 
Nu får vi se vilka låtar jag kommer förknippa med 2016 och vilka minnen de kommer återkalla :)

Ha en jättebra kväll! 

Bisous
Mikaela 

lavieestbellemikaela.blogg.se

En blogg om mina reseäventyr :)

RSS 2.0