Valborgsmässoafton, regn och champagne.

Hej allihopa och glad valborg!
 
Jag hoppas ni har det mys ikväll :) Själv skulle jag gått på ett svenskt valborgsfirande med brasa och allt vid ett utav universiteten men då det ösregnat hela dagen så skippade jag det, tråkigt för en som mig som älskar traditioner. Men men, förhoppningsvis blir det valborg nästa år med :) Istället har jag myst hemma, pratat med en fin vän hemifrån, ätit god mat och lyssnat på Lunds studentkör ifrån valborgfirandet förra året, lite tradition måste det i alla falla vara :) Att det redan är 1 maj imorgon är för mig ett mysterium! Hur kan det gå så fort!?
Dagen har annars varit lugn. En utav våra kollegor på jobbet gick i pension idag så vi har avtackat honom med champagne och gott tilltugg, lyx ska det vara!
 
Nu känns det som om livet här börjar falla på plats mer och mer. Dock är det fortafarne helt galet att jag har ett "riktigt" liv här med fast jobb och boende. När allt väl lossnade så gick det himla fort. Jag är verkligen tacksam för att det går så bra! Det känns så häftigt att jag lyckats med detta som jag drömt om i så många år!
Nu är det också ett halvår sen jag lämnade Sverige, och nu börjar det kännas på riktigt att det var länge sen jag träffade familj och vänner, saknar er så!
 
Nu är det snart sovdags för mig, det är jobb igen vid 7 som gäller :)
Ha en fortsatt trevlig valborg så hörs vi snart!
 
Bisous
Mikaela
 
 

lavieestbellemikaela.blogg.se

En blogg om mina reseäventyr :)

RSS 2.0