Det våras i Paris

Hej! 
 
Tiden går fort, haha det känns som om det är denna mening jag säger mest! 
Våren börjar komma till Paris och det känns underbart! Det är fantastiskt hur glad man blir av sol och fågelkvitter, hur mycket lättare livet känns helt plötsligt. Träden börjar knoppa och några blommor är redan utslagna, ljuvligt! 
Jag har haft en bra vecka hittills. Två måndagar i rad har jag träffat finaste Olivia som var på besök ifrån Sverige. Så mysigt och energigivande. Mer sånt! 
I fredags träffade jag också min gamla roomie efter två månader vilket var trevligt. Till helgen blir det en sväng tillbaka till honom i Dreux :) 
 
I söndags var det jobb på event som gällde. Baren Nuba har under sex veckor anordnat Village Scandinave och denna söndag var det dags för en stor marknad med olika skandinaviska företag och självklart ville vi vara med då vårt bageri är svenskt/franskt :) Jag var på jobbet redan klockan 9.00 söndag morgon för att förbereda det jag inte hunnit på lördagen. Sedan mötte Amanda upp och vi lyckades få plats med alla kassar i en Uber-taxi som för övrigt var en superlyxig BMW, gött att åka genom Paris i den! Jag måste säga att vi gjorde succé, vi hade lång kö till vårt stånd konstant (!) och efter tre timmar hade vi sålt slut på allt! Kul! 
Det var så trevligt där så när sedan Louise kom för att sälja sin design stannade jag med henne i tre timmar till haha. Blev också lite kvalitetstid för oss, välbehövligt! :)
 
I helgen var det ju även melodifestivalsfinal. Jag satt självklart bänkad men jag blev besviken över Frans vinst. Han var inte med på min hejarlista. Min favorit var helt klart Molly, men vi får se hur det går i maj. Jag tror dock att Frans låt lätt glöms bort bland alla andra Eurovisionsbidrag, den sticker liksom inte ut. 
 
Imorgon blir det jobb igen sedan ett besök hos företagsläkaren och förhoppningsvis ett zumbapass på kvällen. 
Har varit ifrån träningen ett tag igen nu så nu vill min kropp igång igen. 
 
Livet har varit som en berg-och-dal-bana på sistone med en del dalar och för många tankar men just nu känns det bra och jag försöker vara så mycket som möjligt i min "positiva bubbla". Jag är glad att jag gjort en del roliga saker och att jag har saker inplanerade framöver, det hjälper.
 
Vi hörs snart!
 
Bisous
 
 
 
Olivia och jag hade extremt kul i en stor leksaksaffär, tror vi var där i över en timme!
 
 
 
 
 
Hänga med nya polaren!
 
Från eventet på Nuba!
 
Det är ju tur att man är seriös på jobbet....
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lavieestbellemikaela.blogg.se

En blogg om mina reseäventyr :)

RSS 2.0