Det ljuva livet

Hej!

Egentligen är det alldeles för sent för mig att vara vaken nu men ikväll var det Skype med Stina som gällde och då får sömnen offras lite. Så härligt att prata med henne! Nu känner jag mig extra peppad inför den nya veckan :) 

Idag åkte jag hem från JD vid lunchtid, sedan har jag varit hos ett utdraget besök på sjukhuset (allt här är så oeffektivt och administrativt suck). 
Jag hade tänkt tvätta men när jag kom hem vid 18.30 kände jag att det fick bli en annan dag...Istället lagade jag en lite för stark böngryta, tittade på Gossip Girl och åt macarons till efterrätt, helt perfekt och franskt!

Jag är så glad och positiv efter denna helg! Så glad över livet och det jag får uppleva.

Nu ska jag sova så att jag inte blir alldeles för zombie-aktig imorgon, suck.

Godnatt!

Bisous 
Mikaela Vår

Hej!

Nu är våren här! I alla fall om man ska lita på kalendern och vårdagjämningen :) Vårkänslorna är dock långt borta idag, det är grått, kallt och blåsigt. Jag är i Dreux hos JD och tittar just nu på Ink Master, haha vi är hopplösa.

Gårdagens utgång var jättetrevlig! Det var kul att återvända till O'sullivans och trevligt att sitta där med ett glas vin och bara prata :) Det blev inte så sent men jag är helt seg ändå så att äta pizza och titta på serier med JD är perfekt idag!

Ha en bra söndag :)

Bisous
Mikaela 


Hola!

Hej!

Idag är det äntligen helg! Denna helg är fullbokad and I love it! Jag behöver sådana här helgen då det händer mycket för att må bra. Så länge jag får tid innan och efter att vila och vara själv är det toppen.
Efter att ha jobbat 8-12 åkte jag hem, åt och fixade mig och mötte sedan en trevlig bekant för att gå på mode-museum. Det har pågått en utställning där som jag länge velat se men då jag är ganska bra på att skjuta upp saker har det inte blivit av förrän nu, vilket var tur för det var sista helgen och jag hade inte velat missa den. Det var en utställning med klänningar från hertiginnan Greffulhe, som levde i Frankrike och Schweiz mellan 1860 och 1952. Så underbart! Jag gick omkring och drömde om en annan värld. Jag borde levt på den tiden och gått omkring i sådana klänningar!
Mycket trevligt eftermiddagsnöje en lördag :)

Ikväll vankas utgång med en kollega från jobbet, vi ska till O'Sullivans där jag jobbade förut. Det var länge sedan jag var där, och sen jag var ute överhuvudtaget så det ska bli kul.

Idag är det kallt, grått och rått, trist, i veckan fick man verkligen hopp om vår, men imorgon är det vårdagjämning och alla fransmän peppar järnet så kanske kommer våren efter det ändå :)

Jag är väldigt glad och livsälskande idag, det känns bra :) Det känns skönt att börja komma tillbaka till mitt rätta jag igen efter en liten dipp.

Jag hoppas att ni har en superbra lördag där hemma, jag tänker på er mycket och ofta!

Bisous
Mikaela

lavieestbellemikaela.blogg.se

En blogg om mina reseäventyr :)

RSS 2.0