You're gonna hear me roar

Hej!
 
Så var då sköna maj här och maj i paris har väl inte börjat sådär superbra, det har i princip regnat varje dag. Nu börjar det dock ta sig så jag hoppas på fint väder nästa vecka. Jag skulle kunna vara ute och njuta av en fin majkväll men istället sitter jag sjuk i sängen och har kollat på alldeles för många avsnitt av Ex on the beach. Har varit i sjuk i typ influensa sen i onsdags så det har varit sängläge som gällt för mig. Idag har dock energin börjat återkomma så jag hoppas att det är på väg åt rätt håll nu! Det är aldrig kul att vara sjuk men jag är glad att det kom nu och inte när jag är i Bodrum, vilket jag kommer vara om en och en halv vecka, yey. På måndag ska jag börja packa, jag ska vara så förberedd som möjligt så att jag kan ta det lugnt sista helgen, umgås med mina vänner och slippa stressa :) Jag börjar dock bli väldigt nervös nu! Dels för resan, att resa härifrån kommer bli läskigt bara det och sen att flyga eftersom jag hatar att flyga, fy, men sen också själva vistelsen där. Det kommer bli en massa nya människor och även om det är kul är det alltid lite läskigt också. Det känns dock skönt att det är några från förra året som kommer tillbaka  som jag redan känner, skönt att ha några att luta sig emot liksom :)
 
Denna vecka har inte bjudit på så mycket då jag blev sjuk i onsdags. Vi får se vad nästa vecka har att bjuda på :)
Jag ser fram emot två veckors semester nu, att få komma bort lite. Dock vet jag att det kommer gå fruktansvärt fort, snart sitter jag på planet hem igen. När jag kommer hem igen kommer jag vara två fina vänner fattigare, eller ja, de kommer ju fortfarande vara mina vänner men de kommer att ha lämnat Paris, och troligtvis kommer de inte tillbaka. Det känns jättetråkigt för det är två som jag har umgåtts mycket med så de kommer saknas mycket!
Det är det som är det tråkiga med att vara här, det är många som är här under en period för att sedan åka hem igen.
 
Jag vet inte om det är för att jag har varit hemma länge nu men jag vill ut och uppleva äventyr! Jag vill ha picknick vid floden, gå på museer, sitta i solen på uteserveringar och bara uppleva en massa kul. Fast jag ska inte klaga, jag vet att Bodrum kommer bjuda på en massa äventyr!
 
Vi hörs snart!
Ha en bra fredag :)
 
 
 
Utsikten från mitt fönster tidigare i veckan, fullmåne och toppen på Eiffeltornet :) Och byggnadsställning haha.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lavieestbellemikaela.blogg.se

En blogg om mina reseäventyr :)

RSS 2.0