Trött söndag

Hej!
 
Hoppas ni alla har en mysig söndag! :) Jag är trött trött och åter trött men har det mys ändå. Vi hade en jobbig kväll på jobbet igår med typ 200 pers som reserverat.  Jag lämnade inte garderoben en enda gång på 9 timmar!
Kom ifrån jobbet vid 7 imorse, sen har jag sovit några timmar och nu varit och ätit kinamat och fikat med JD, min fina före detta roomie. Massa mys :) Det där med att solen skulle hålla sig kvar tills jag blev ledig verkar dock inte vara aktuellt alls. Idag är det grått, mulet och kallt, suck...Jag antar att våren dröjer lite till. Ni verkar ha det fint i Sverige i alla fall, härligt :)
 
Idag tänkte jag dela med mig av en negativ sak med Paris, metron. Den är såklart jättebra och antagligen det bästa sättet att ta sig fram på men ack så äcklig den är! Det är smutsigt i tågen och jag kan inte sluta tänka på alla äckelbakterier som finns överallt där man sitter och håller, usch. Ingen metro utan handsprit i väskan, helt klart. Sen har vi perrongerna och tunnlarna där det nästan alltid luktar kiss eftersom uteliggare håller till där. Det är också en sak, uteliggare och tiggare krylllar det av i metron och man kan ju inte ge pengar till alla men jag mår så dåligt och känner mig så hemsk när jag bara går förbi...Deras situation är ett problem som vi måste hitta en lösning på!
Så, det var lite negativitet.
 
På vägen hem köpte jag med mig lite godis så nu blir det mellomys för fulla muggar i efterskott för min del! :) Vem som vann igår har ju inte gått att undgå haha men men, är man schlagernörd så måste finalen ses i alla fall!
 
Vi hörs snart! Ta hand om er.
 
Bisous
Mikaela
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lavieestbellemikaela.blogg.se

En blogg om mina reseäventyr :)

RSS 2.0