The return of the sun

Bonsoir!
 
Nu sitter jag och smaskar på torkade jordgubbar och bitar av kokosnöt och ska snart bege mig ut och njuta av solen innan den går mer för idag, för ja, som om den lyssnade på mig igår är solen tillbaka idag! Det är ballerina och nästan ingen jacka som gäller idag, så härligt!
 
Idag har jag min enda lediga dag denna vecka så jag passade på att sova ut så sömn kommer vara en bristvara denna vecka. Efter att ha ätit en mysfrukost och lyssnat på Kristian Gidlunds sommarprat (läser hans biografi just nu, sorglig och stark) begav jag mig ut i solen till rådhuset där det hålls en fotoutställning med fotografier från Paris från 1930-talet fram till idag. Jag älskar gamla svartvita fotografier så jag uppskattade verkligen den här utställningen. Jag önskar verkligen att jag kunde åka tillbaka till 20-, 30-, 40-, och 50-talets Paris, det är något romantiskt och fint med den perioden i Paris historia. Självklart var det säkert eländigt och inte alls glammigt som man får känslan av utav fotona men tänk er att t ex gå på kabaré i 20-talets Paris! 
 
Efter detta blev det en frappe i solen, livskvalité :) Man märker att det börjar bli vår här nu då det är avsevärt många fler turister på gatorna än det var för bara en månad sen. Det börjar bli trångt haha och det kommer bara bli värre! 
 
Jag är inne i en sakna-period nu. Jag saknar Sverige och Västervik massor! Tror att vårkänslorna bidrar en del till saknaden. Våren är förknippad med många fina Västerviksminnen. Idag fick jag sån himla lust att gå en promenad på Korpaholmarna som är ett skärgårdsö-område i Viken, det är verkligen något vårigt! 
Saknar även familj och vänner enormt mycket! Tänker mycket på er ska ni veta <3 
Den 21 mars går jag in i min sjätte månad här, snart ett halvår, galet! Inte konstigt kanske att jag längtar hem emellanåt. 
 
Nu nu ska jag ta mig ut igen :)
 
Många kramar till er där hemma! 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lavieestbellemikaela.blogg.se

En blogg om mina reseäventyr :)

RSS 2.0