I'm back!

Bonjour!

Efter 2 (!) månaders tystnad här är det väl dags att ta tag i det här igen! Förlåt för mina obefintliga inlägg, det har hänt en hel massa samtidigt som tiden rusat förbi. Folk säger att tiden går fortare ju äldre man blir men jag förstår inte hur det ska kunna gå fortare än vad det redan gör!

Jag har det i alla fall bra, jag njuter för fullt av denna underbara stad! Jag har träffat många nya fina människor och upplevt många härliga stunder och jag hoppas att detta bara är början!

Jag vet inte hur jag ska göra för att catcha up allt som hänt, får nog bli en lite resumé av december och januari :)

Så i december lossnade allt helt plötsligt och jag fick både jobb och bostad i Paris, hur underbart som helst!
Jag bor nu i ett litet mysigt minirum med utsikt över toppen på Eiffeltornet i ett utav Paris rikaste områden. Jag trivs utmärkt bra. Den enda nackdelen är väl då storleken och att jag inte har något kök utan får laga mat bäst det går på en liten kokplatta. Hur som haver så är det ett litet problem när jag tänker på att det faktiskt är i Paris jag bor, dessutom 10 minuter från ett av de mest kända landmärkena i världen.

Jag jobbar just nu, och får förhoppningsvis fortsätta att jobba på en bar/nattklubb där jag för det mesta står i garderoben och vaktar jackor och väskor. Jag trivs väldigt bra med det, och har turen att ha bra kollegor :)

För övrigt i december gick jag mest runt och myste av juliga Paris, även om min egen julkänsla lyste med sin frånvaro. Det var så fint med alla ljus och underbara julmarknader överallt! Jag var även på Lucia-konsert på svenska kyrkan, så fint, jag älskar jul och Lucia så var så glad att jag fick se det!

Hur var då julen? Jo, den var helt perfekt. Min underbara vän/före detta roomie är världens bästa kompis och tog hit min mamma i smyg som julklapp till mig! Helt galet!
Jag kommer aldrig glömma kvällen den 23 december då jag stod i garderoben och han kommer dit och säger att han har en liten tidig julklapp till mig och att jag måste blunda ett tag, och sen hur min mamma kommer in och säger god jul. Jag skakade, det var helt galet!

Julen spenderade jag alltså med min mamma, min vän och några utav hans vänner. Vi lagade ett franskt-svenskt julbord, var i svenska kyrkan och dansade runt granen och såg på Kalle Anka, åt en massa godis som sig bör och hade det underbart. En av de bästa jularna i mitt liv!

Nyårsafton spenderade jag i en 20-talsklänning på jobbet och skålade med mig själv i apelsinjuice vid tolvslaget då ingen annan uppmärksammade det förrän 10 minuter senare haha. Jag hade min fina vän Olivia på besök från Tyskland och vi hade några mysiga dagar tillsammans i ett kallt men ack så fint Paris.

Nu ska jag bege mig ut för en lunch med en annan fin vän :)
Ikväll blir det jobb igen och förhopningsvis en liten utgång om jag kan lyckas sluta tidigt för en gångs skull haha.

Jag fortsätter med resumén för januari i nästa inlägg!

Ha en underbar tisdag!

Bisous
MikaelaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lavieestbellemikaela.blogg.se

En blogg om mina reseäventyr :)

RSS 2.0