Valborgsmässoafton, regn och champagne.

Hej allihopa och glad valborg!
 
Jag hoppas ni har det mys ikväll :) Själv skulle jag gått på ett svenskt valborgsfirande med brasa och allt vid ett utav universiteten men då det ösregnat hela dagen så skippade jag det, tråkigt för en som mig som älskar traditioner. Men men, förhoppningsvis blir det valborg nästa år med :) Istället har jag myst hemma, pratat med en fin vän hemifrån, ätit god mat och lyssnat på Lunds studentkör ifrån valborgfirandet förra året, lite tradition måste det i alla falla vara :) Att det redan är 1 maj imorgon är för mig ett mysterium! Hur kan det gå så fort!?
Dagen har annars varit lugn. En utav våra kollegor på jobbet gick i pension idag så vi har avtackat honom med champagne och gott tilltugg, lyx ska det vara!
 
Nu känns det som om livet här börjar falla på plats mer och mer. Dock är det fortafarne helt galet att jag har ett "riktigt" liv här med fast jobb och boende. När allt väl lossnade så gick det himla fort. Jag är verkligen tacksam för att det går så bra! Det känns så häftigt att jag lyckats med detta som jag drömt om i så många år!
Nu är det också ett halvår sen jag lämnade Sverige, och nu börjar det kännas på riktigt att det var länge sen jag träffade familj och vänner, saknar er så!
 
Nu är det snart sovdags för mig, det är jobb igen vid 7 som gäller :)
Ha en fortsatt trevlig valborg så hörs vi snart!
 
Bisous
Mikaela
 
 

Vår, lycka, saknad och Kim Kardashian

Hej!
 
Jag skulle ju ta tag i bloggen igen och nu sitter jag här en månad senare och undrar vart tiden tog vägen! Ja ja, en månad är ju bättre än tre :p
Jag hoppas att ni alla hemma i Sverige mår bra!
 
Nu har jag efter mycket om och men och två veckor med två jobb då jag jobbade i princip dygnet runt slutat på O'sullivans och börjat jobba på mysiga Maison Lebon, ett bageri som ägs av svenska Kerstin! Jag trivs jättebra! 
Jag jobbar numera dagtid, 7-15 och gör sallader, smörgåsar och pajer till vårt lunchsortiment. På lördagar och till beställningar gör jag även snittar och smörgåstårtor! Det är så kul! Jag har aldrig förut gjort det men jag älskar det :) 
Det är mäktigt när folk kommer och köper saker som jag gjort! 
 
Att jag bytt jobb är väl det största som hänt sen sist. Förutom detta har jag spenderat en natt på lyxhotell gratis, haft den perfekta sista kvällen i garderoben med efterföljande fest fram till 10 på morgonen, träffat nya vänner, njutit av 26-gradig värme och sol, firat påsk hos JD i Dreux, varit på en supertrevligt tackfest på svenska kyrkan sa
mt sett min första Hollywood-kändis. Eller det var ju faktiskt två. Kim Kardashian och Kanye West var i stan i veckan och jag lyckades se dem. Nu är ju de två inte direkt några personer jag är särskilt intresserad av men jag blev allt lite starstruck och mer exalterad än jag trodde. Coolt var det! 
Det roliga var att alla som var där endast var intresserade av Kim så Kanye kom knappt in i bilen för att alla ville ta kort på Kim som gick först haha. 
 
Nu ska jag snart på svenska kyrkans vårkonsert med Malin. Senare ikväll blir det utgång, jag är peppad på att dansa!
 
Jag hoppas att ni har en bra lördag :) Jag lovar att jag ska försöka skriva inom en månad ;) 
 
Bisous! 
Sista natten i garderobe, både glatt och ledsamt.
 
Mina snittar och smörgåstårtor i fönstret på nya jobbet!
 
Var ju tvungen att ha ett påskägg till påsk! :)
 
Hotellfrukost <3
 
Middag och mys i kyrkan
 
 
Min bordsgranne, bjuder på denna haha. 

lavieestbellemikaela.blogg.se

En blogg om mina reseäventyr :)

RSS 2.0