Lägenhet i Paris, check!

I alla fall under de fem dagar jag ska jobba.....Har turen att bo hos en man som har många kontakter och lyckats fixa en lägenhet till mig mitt i Paris, vid Notre Dame, under dessa dagar, yey! Visst, det är bara fem dagar, men det är bättre än inget! Snacka om att jag ska leva livet fullt ut dessa fem dagar! Enda nackdelen är att det inte finns internet så lär väl vara lite avskuren från omvärlden under dessa dagar, men enligt min roomie finns det ett McDonald's med gratis WIFI bredvid så får väl gå dit i nödfall.

Inga nyheter från den andra lägenheten ännu och heller inga news på jobbfronten. Just nu ligger fokus på det jobb jag faktiskt har lyckats få. Jag börjar bli nervös nu, jag vet egentligen inte så mycket om vad det handlar om så det är lite läskigt. Förhoppningsvis går det bra och leder till fler projekt!

Snart är det dags för middag och troligtvis Ink Masters, haha. Det är vår nya tradition...har en roomie med en förkärlek för konstiga serier :P Dock är denna serie bra, trodde väl aldrig jag skulle säga det om en serie som handlar om galna tatuerare haha.

Hoppas ni har det bra där hemma, jag saknar er! :)

Bonne soirée

Bisous
MikaelaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

lavieestbellemikaela.blogg.se

En blogg om mina reseäventyr :)

RSS 2.0